HBF 30 år

Handikappede barns foreldreforening er 2018 30 år. 30 år er ingen alder, men man er definitivt voksen.  HBF teller i dag vel 1500 medlemmer og er en tydelig brukerorganisasjon for barn og foreldres behov. 

I anledning 30 års markering, kan vi presentere et tettpakket og godt program for helgen, hvor deltagere fra hele landet møtes. Samlingen og 30 års feiringen 16-18. mars er et viktig treffpunkt til engasjerte foreldre som vil barnets beste. Det er lokallagene som sender representanter til samlingen og vi har i år sjeldent stor påmelding. Det gleder vi oss alle til. 

Fredag ettermiddag  braker det løs med «Livet utenfor normalen» – Cato Brunvand Ellingsen, vernepleier, som setter et viktig bakteppe for resten av helga. 

Lørdagen er seminardag med mange viktige tema. En hektisk formiddag består av viktige tema. Først ut Velferdsteknologi for barn og unge, Else Kjerstin Tobiassen, tett fulgt av viktig tema 2 år siden presentasjonen av NOU 2016:17 «På Lik Linje» – hva har skjedd? Osmund Kaldheim, med påfølgende partidebatt om tematikken ut fra vårt ståsted. Karl Haakon Sævold, ordstyrer
– Høyre – Bente Stein-Mathisen, Stortinget
– Fremskrittspartiet – Kari Kjønaas Kjos, Stortinget
– Venstre – Gøril Berkhol Havro, Oslo Venstre
– Arbeiderpartiet – Siv Henriette Jacobsen, Stortinget
– Kristelig Folkeparti – Mats Skaar, Buskerud KrF
– Sosialistisk Venstreparti – Solfrid Lerbrekk, Stortinget
– Miljøpartiet De Grønne – Eivind Trædal, helse- sosialkomiteen Oslo
– Rødt – Per-Gunnar Skotåm, sentralstyremedlem

Ettermiddagen tar oss videre med fredag om Livsløp og sårbarhet – Kristin Botnmark  og «I hovudet på en normalstörd» – Pär Johansson, gründer og leder for `Glada Hudik-teatern`. 

Lørdagen rundes av med middag en 30 åring kan være stolt av. 

Søndag er videre satt av til arbeid i HBF, samt årsmøteforhandlinger. 

Fullt program er tilgjengelig som PDF på denne lenka.

Til tross for at vi er store, er det selvsagt plass til deg også. Meld deg derfor gjerne inn og bli med i fellesskapet. Innmelding gjør du enkelt ved lenke på vår nettside