top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

35 år og klar for mer kamp!

I 2023 fyller Handikappede barns foreldreforening 35 år. Det ble markert under årsmøtet i Bergen 14-16. april. Delegater fra hele landet var samlet for å utvikle organisasjonen, få ny kunnskap og bli inspirert til videre arbeid for familier som har barn som trenger noe ekstra.

"Det er fantastisk å se at vi har så mange engasjerte og dyktige tillitsvalgte rundt i hele landet. Sammen er vi HBF, og sammen fortsetter vi å skape møteplassene og jobbe for endringene barna og familiene trenger" sier Annette Jenssen som ble gjenvalgt som leder for 2 nye år.


Hovedstyret i HBF: Monica Tangen, Lillian Nagel, Annette Jenssen, Karl Håkon Sævold, Rikke Danielsen, Tine Lillemoen Asklund og Trine Wigtil. Håvard Ravn Ottesen og Mark Volden var ikke til stede.


I anledning 35 års jubileet fikk HBF hilsninger både fra kultur og likestillingsminister Anette Trettebergstuen og barneombud Inga Bejer Engh.


"På mange områder som gjelder barn er det ofte langt mellom det å ha rett og det få rett." var ett viktig budskap fra barneombude Bejer Engh. "Vi gjør vår del av jobben, men vi er helt avhending av at grupper som dere roper høyt ut og er aktive i samfunnsdebatten for at vi i større grad kan få et samfunn hvor barn får etterlevd de rettighetene de faktisk har."


Anette Trettebergstuen uttrykte også at det er viktig at vi gir barna våre og familiene som lever disse livene en stemme. "Dere representerer en stor gruppe og er en viktig stemme - for å gi oss ett bilde av hverdagen som barn med funksjonsnedsettelser lever i og de utfordringene dere som foreldre møter. Gjennom å heve stemmen for de som ikke selv kan si ifra bidrar dere til å styrke deres medlemmer."


Tags:

299 visninger
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page