top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

400 fornøyde deltagere på HBF Camp!

Sol på Storefjell og en helg full av gode opplevelser – HBF Camp 2023 er vel gjennomført!

Klare for ENERGIKAMP Foto:HBF


HBF Camp er ett høydepunkt i året for mange av familiene som er med i HBF. I år er det flere deltagere enn på lenge, og mange familier er med for første gang.


På tordag var det velkomstdag og med dansing av Bli´med dansen som en knallstart på helga. Fredag hadde campkomiteen satt sammen en innholdsrik hjelpemiddelmesse, og hadde samtidig tivoliaktiviteter med gratis sukkespinn og popcorn til alle. På kvelden fredag underholdt Skrimmel Skrammel.


Lørdagen ble fylt med blant annetEnergikampen, yoga,trylling og disko . På søndag ble dettrekking av det imponerende lotteriet med over 200 premier før alle dro hjem - til hele Norge.


Mangfoldet på camp er stort, og det er fantastisk å se at både barn og voksne koser seg og finner nye venner og kjente med familier som ligner litt på sin egen.


HBF arrangerer HBF Camp hvert år i mai på Storefjell Hotell. Det er en egen frivillig Camp-komite som har ansvar for arrangementet. HBF ere fra hele landet deltar.


Komiteen som planlegger camp og noen av de gode hjelpene som trår til under campen:

Bak: Einar Skjønsby, Stein Rune Nagel, Ulrikka Letmolie, Rune Risan, Mona Øen, Hanne F. Olsen, Elin Langdahl, Brede Jensen, Bjørn Kristian Eckhoff, Stein Tore Letmolie

Fortran: Hjalti Helgasson, Martin S. Nagel og Morten Risan . Foto: HBF


949 visninger
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page