top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

AbleGaming - lytt, lær, prøv og erfar

Oppdatert: 4. mai

95 % av alle barn har spillerfaring. Barn og unge med funksjonshindringer er også gamere, og vi ønsker å invitere til samlinger om AbleGaming sammen med Aktive Gamere. Først ut er samling i Bergen 3. juni. Møt opp og prøv selv.


Vi er superstolte av at AktiveGamere har valgt oss som samarbeidspartnere i deres satsning på spill for alle. Den digitale verden er uten grenser, samtidig som mange opplever barrierer. Usikkerhet omkring spill og funksjonsnedsettelser er det en kur på, nemlig å erfare. Aktive Gamere er et ressurs- og kompetansesenter for dataspilling og e-sport, med et bredt, tverrfaglig kompetansemiljø innen forskning og utvikling og flere samarbeidspartnere. De presenterer kunnskapsbasert informasjon hovedsakelig gjennom foredrag og via hjemmesiden, samt ulike prosjekt. I tillegg bistår de i opprettelse av nye dataspilling- og e-sportilbud. Visjonen deres er «Spill trygt, vær stolt og finn balansen».

Sammen kan vi invitere til to gratis samlinger i Bergen og i Trondheim, hvor det første er på Spillhuset i Bergen 3. juni og det andre er på Jotunheimen e-sport 12. juni. Deltagelse er gratis og du vil få kunnskap om tilgjengelighet i spilluniverset. Hvert arrangement er i to deler, en del fra 12.00-16.00 og en fra 16.00-20.00. Du avgjør om du vil delta på en eller begge.


Vi kan garantere engasjerte innledere. Du vil og selv få muligheten til å prøve selv. Vi er sikker på at du kommer hjem med ny kunnskap og inspirasjon.

Velg ditt nærmeste arrangemetssted.105 visninger
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page