top of page

tor. 05. okt.

|

Biblioteket Buran

Buran Litteraturfest

Møt Helle Cecilie og Erlend, som begge er forfattere og har skrevet om det å være foreldre til barn med behov for det ekstra. Samtalen blir fasilitert av Benedikte Fiskergaard Ytterli. Arrangementet er gratis, men ta ut billett for å sikre adgang.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Buran Litteraturfest
Buran Litteraturfest

Tid og sted

05. okt. 2023, 19:00 – 21:00

Biblioteket Buran, Frostaveien 2B, 7068 Trondheim, Norge

Om arrangementet

Helle Cecilie Palmer og Erlend Skjetne møtes i samtale med litteraturviter Benedikte Fiskergaard Ytterli om felles erfaringer. Om sorgen over det som ikke ble, kampene og maktesløsheten, men også om kjærligheten. Hvordan være foreldre til barn med funksjonsnedsettelser, og hvordan skrive om det? Hva er forbudt sorg? Greier velferdsstaten å passe på oss? Helle Cecilie møter Erlend Skjetne i samtale om felles erfaringer. Om sorgen over det som ikke ble, kampene og maktesløsheten, men også om kjærligheten.

Helle Cecilie Palmer er journalist og kommentator i Agenda Magasin. Nylig utkom hennes første bok, «Alle ting vil aldri bli som før». Den handler om livet med et barn med store funksjonsnedsettelser, og om hvordan velferdsstaten ofte kommer til kort. Hun er også en av stifterene av Løvemammaene. 

Erlend Skjetne kommer fra Melhus og arbeider med norskopplæring for innvandrere. Diktsamlingen Alt som skranglar (2022) er en samling dikt om å være far til et barn som ikke har språk, om en far som prøver å forstå. Han er også engasjert i foreningslivet, mellom annet i lokallagsstyret for Handikappede barns foreldreforening. 

Dele dette arrangementet

bottom of page