top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Er du vår nye redaktør?

Har du en god penn, god språklig kompetanse og har lyst på en jobb som redaktør?

Alle Barn er Barn er medlemsbladet til Handikappede Barns Foreldreforening (HBF), og utgis 4 ganger i året. Bladet er en viktig informasjonskanal ut til medlemmer og andre interesserte lesergrupper.

Vi søker nå etter en medredaktør. Redaktørene jobber sammen, og har det redaksjonelle ansvar for innhold og utforming av Alle Barn er Barn, i samråd med ansvarlig redaktør (leder) og Hovedstyret. Redaktørene må sørge for at det foreligger tilstrekkelig med stoff innen deadline, og må enten produsere stoff selv eller inngå avtaler med lokallag/ enkeltpersoner/ frilansjournalist for å produsere artikler.

Redaktørene har også ansvaret for oppfølgingen med grafisk designer, korrekturlesing, trykkeri og utsendelse av bladet. Redaktør vil i tillegg har et ansvar for produksjon av aktuelle tekster som publiseres på hbf.no av webredaktør.

Høres dette ut som noe for deg, ta kontakt på hbf@hbf.no

0 visninger
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page