top of page
SOMMER gir halv pris nye medlemmer-2.jpg
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

HBF Camp: Påmeldingsfrist 15. april

Det er ikke bare søknadsfrist til høyere utdanning, det er også fristen for å melde seg på HBF Camp 2024. Årets Camp er et klart vårtegn og sjeldent tidlig. Det er også år svært god påmelding. Erfaringsvis vet vi det også er noen som kommer i siste liten. Da er det viktig å melde seg på, før det er for sent. Dette eventyret kan du ikke gå glipp av.


Høydepunktet for mange medlemmer i HBF nettverket er Camp. Langhelg hvor en møter andre familier, venner og slipper å ha høye skuldre. En helg hvor alt er normalt. Flere hundre er allerede påmeldt, men det er ennå ledig kapasitet til flere. I år er vi ekstra glade over at en god del nye medlemmer har valgt å melde seg på. Det å ha en helg med opplevelser sammen er viktig for alle.

Meld deg på du også, innen fristen 15. april.

Til årets camp gleder vi oss spesielt til et rikt program. Dette finner du på påmeldingssiden, samt at det blir noen (artige) overraskelser. Fredag er det foreløpig hele 19 ulike utstillere som har meldt seg på, og de alle gleder seg til å møte hver og en av dere. Du vil møte folk fra mange leverandører av både hjelpemidler og assistanse pluss litt ekstra. Al-trac (tidl. Aktiv-Hjelpemidler) 

Assister Meg  Bano Life (inkl. tidl. Bardum og Hjelpemiddeleksperten)  

Boots Apotek HomeCare 


Vi kan garantere årets camp blir en helg full av minner og opplevelser å se frem til. Velkommen til alle HBF Campkomiteen

341 visninger
Selma og Trine.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

logosymbol_hvit
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page