top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

HBF Trøndelag familiehelg på Brekstad

Vi ankom Ørland Kysthotell på fredag (med litt regn i lufta). Vi var nesten 40 stk. (9 familier). Vi spiste en kjempegod middag. Etterpå så barna på film og vi voksne hadde likepersonsamling.

Etter en god natts søvn bar det til Uthaug på Sjøsprøyt dagen (sjøretta aktivitetsdag). Der var det mye spennende å se og smake på for store og små (Sea King fra 330 skvadronen, Redningsselskapets båt Horn Flyer, kajakk, levede fisker, kamskjell, sjøstjerner, sushi av kamskjell, ansiktsiktsmaling, og RIB-tur)

Etter en vindfull dag ved sjøen bar det tilbake til hotellet for en bedre middag. Ungene fikk godteri og så film. Vi voksne fortsatte med likepersonsamling/sosialt samvær og loddtrekning. Vi fikk også informasjon fra PTØ-senteret Trondheim ved Zsuzsi Fenyö

På søndag etter frokost og utsjekk ble vi med på Friluftslivets dag på Gjølgavatnet. Der hadde de laget et O-løype tilpasset personer med nedsatt funksjonsevne og de hadde to-persons kajakk som gjorde at alle barn fikk mulighet til å padle i kajakk. Heldigvis datt ingen ut i vannetJ

Etter ei vellykket helg dro alle hjem til sitt og vi gleder seg til neste aktivitetshelg/arrangement. Flere bilder fra helga og informasjon om Handikappede Barns Foreldreforening, HBF Trøndelag finner du på Facebook (lik oss gjerne).

5 visninger
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page