top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Klart for HBF Camp på Storefjell i mai

Endelig er alt klart, påmeldingen er åpnet for HBF Camp 2024. Campen er Norges største frivillige arrangement for familier med funksjonshemming. Campen samler flere hundre til en langhelg på Storefjell. Campkoordinator Lillian Nagel gleder seg med å kunne presentere årets program.


Årets Camp er sjelden tidlig og foregår fra 9 - 12. mai, som er Kristi himmelfartshelga i år. HBF Camp er blitt et begrep blant våre medlemmer og for folk utenfor. Ingen andre er i nærheten av å gjennomføre et så stort arrangement basert på frivillighet for funksjonshemmede og deres familier. Velkommen til Norges største likepersonstreff.En enorm dugnad HBF Camp er gjennomført et utall ganger, og har sin opprinnelse fra at en av hjelpemiddelleiverandørene etablerte campen og HBF har tatt eierskap til arrangementet. Gjennom frivillige som er over snittet engasjert har campen blitt en årviss aktivitet og flaggskip. Det er kun under pandemien at en ikke har kunne møttes på denne måten.


Helga er en stor dugnadsinnsats for alle involverte, og koordinator Lillian har med seg flinke folk i staben som arbeider hele året. Årets team er gjeng med driftige mødre fra HBF Oslo og Buskerud hvor alle har gjort en enorm innsats for å skape vårens vakreste eventyr. Teamet har alle vært deltagere tidligere og gleder seg over å kunne presentere årets program. Lillian er spesielt fornøyd med at en er sjeldent godt i rute som betyr at en kan presentere programmet allerede nå.


Fokus på de yngre

Lillian er opptatt av at alle skal føle seg velkommen og spesielt nye familier. Programmet skal kunne passe alle og små barn og søsken er i fokus. - Vi vet at dette betyr mye for mange familier. Svært mange kommer tilbake år etter år, og får seg nye venner gjennom campen, forteller Lillian. Hun er spesielt stolt av at arrangementet lar seg gjennomføre med ressursene vi har og tilbudet er all inklusive, med måltider fra begynnelse til slutt. Familiene får mye for pengene, og dette er et lavterskeltilbud hvor alle skal ha mulighet til å delta. Her får en unike opplevelser og familien kan komme uten å måtte forklare funksjonshemmingen, da alle er seg selv fullt ut. Et slikt likepersonstreff skaper minner for alle. Mange søsken opplever det som verdifullt å møte andre søken og familier som er i samme situasjon. De finner venner for livet på Camp, og yngste sønnen til Lillian fant sin bestevenn på HBF Camp.


Utrolig mye for pengene

En får dekket en hel helg med opphold, mat og opplevelser i deltageravgiften og hotellet har kapasitet på 250 rom, som alle er reservert for HBF Camp og deres deltagere. Å reise bort en slik helg for å oppleve sammen med andre og være trygg på at en ikke skiller seg ut, men blir respektert for den en er, er viktig.


Programmet slik det ser ut, inneholder både konserter, arrangementer fra morgen til kveld og vi tør garantere god stemning.


Fordel å være medlem Campen er åpen for alle som vil delta, men for de som er medlemmer i HBF, er det billigere. I og med at HBF medlemskap er individuelt, er det ikke tilstrekkelig at bare en foreldre være medlem. Reiser to foreldre, vil den ene typisk være hovedmedlem og partneren husstandsmedlem, som i sum betyr at en sparer nær tre tusen kr454 visninger
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page