top of page
SOMMER gir halv pris nye medlemmer-2.jpg
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Nominer årets pårørendekommune

Nominasjonsprosessen startet 20. april og varer helt til 20. august. I fjor kom det inn over 80 nominasjoner til prisen som skal hedre kommunens pårørendearbeid. Målet med prisen er å øke engasjementet og interessen for dette arbeidet i kommunene.

Åpen nominering Alle kan nominere en kommune, enten de er pårørende, fagfolk, politikere eller jobber i en interesseorganisasjon.Prisen overrekkes av helse- og omsorgsminister Bent Høie på Pårørendekonferansen i Sandnes 25. september.

Dette er hovedkriteriene:

  1. Systematisk arbeid for pårørende med tydelige planer for arbeidet.

  2. Samarbeid innad i kommunen og utad til lag og organisasjoner i kommunen når det gjelder pårørendetiltak.

  3. Involvering av pårørende.

Selve prisen er en sjekk på 10.000 kroner og et grafisk trykk. Tidligere har Asker og Ålesund kommune gått av med seieren.

Opp og frem Vi i HBF mener det er viktig å fremme alle gode tiltak som finnes i din kommune. Om det er noe du mener bør få omtale, er det avgjørende at du nominerer. Vi hører alt for ofte om tilbud og pårørende som klager. Her skal vi heie på hverandre og spille hverandre gode.

Med i juryen foruten HBF er KS, PiO-senteret, BarnsBeste, Nasjonalt Kompetansesenter for Psykisk Helsearbeid, Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse, Pårørendealliansen, NKS-Veiledningssenteret for pårørende i Nord-Norge og Pårørendesentere

Hvis du vil nominere en kommune kan du fylle ut dette nominasjonsskjemaet.

1 visninger
Selma og Trine.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

logosymbol_hvit
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page