top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Undersøkelse korona

Har du et barn med spespedvedtak? 47 156 barn i grunnskolen har vedtak om spesialpedagogikk. I tillegg kommer alle barna i barnehage og på videregående skole. Hvilket tilbud får disse og familiene i koronatidene. Ingen vet egentlig. Det må vi finne ut av!

Derfor har vi laget en undersøkelse til alle familier over hele landet med barn i barnehage og skole som har vedtak om spesialpedagogikk. Rett og slett for å få innsyn i hvordan hverdagen faktisk er.

Denne undersøkelsen vil vi bruke som underlag for å vise myndigheter, politikere og ikke minst dere hvordan hverdagen faktisk oppleves. Vi vet at mange familier føler seg alene og ikke blir hørt.

Innsamling av data være i begynnelsen av mai, og det planlegges snarlig analyse og publisering av resultatet for å få satt fokus på hvor skoen trykker.

Undersøkelsen kan også danne grunnlag for videre analyse. Du svarer anonymt og rapporter og data som publiseres vil ikke kunne spores til respondentene.

Alle som ønsker det vil kunne være med i trekningen av et kunstverk signert Ståle Gerhardsen “Du er aldri helt alene” til en verdi av 3.800, som vi mener passer saken godt.

Følgebrev


1 visninger
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page