top of page
SOMMER gir halv pris nye medlemmer-2.jpg
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Årsmøte i HBF 2022

22-24. april var det endelig fysisk årsmøte i Handikappede barns foreldreforening igjen. De siste årene har det vært gjennomført diverse digitale løsninger for å avholde årsmøte, men det var både gøy og inspirerende å kunne møtes igjen.

Delegater fra alle lokallagene og noen enkeltrepresentanter fra regioner hvor vi ikke har lokallag møttes i Oslo. På fredag hadde vi sosiale aktiviteter for at alle kunne bli bedre kjent og kose seg når vi først var samlet. I strålende nesten sommervær ble det en suksess både med badstue ogbading på SALT, besøk på Munch museet og minigolf. Det viktigste vi gjør i HBF er å treffes, utveksle erfaringer og ha det gøy sammen med andre som forstår de livene vi lever litt bedre enn andre.

Lørdag fikk vi inspirasjon og tips til det interessepolitiske arbeidet.

Riksrevisjonen presenterte sitt arbeid med rapporten “Riksrevisjonens undersøkelse av helse- og omsorgstjenester til barn med funksjonsnedsettelser”, og særlig om kritikken de kom med og hva som skjer videre med dette arbeidet.

Fra prosjektet “Livshendelse: sykt barn” ble foreldre og ungdomsundersøkelsen presentert. Det var ikke overraskende, men alvorlige tall. For å se mer om undersøkelsen kan du lese her:

I tillegg var også Olaug Nilsen og Geir Lippestad innom. Nilsen fortalte om sitt forfatterskap og hvordan hun har blitt en aktivistforfatter de siste årene etter at hun ble mor til en sønn som er autistisk. Hun orienterte også om mulighetene til å gi innspill til “Likestillings og mangfoldsutvalget” hvor hun . Lippestad inspirerte til å jobbe mer med å spisse og forenkle budskapet vårt i det interessepolitiske arbeidet.

Årsmøtet behandlet vanlige årsmøtesaker og hadde også en fin diskusjon om hovedstyrets fremlegg av Strategi og prinsipprogram for HBF.

Årsmøtet ble avsluttet med valg, og hovedstyret for HBF ser nå slik ut:

Leder: Anette Jensen (ikke på valg)

Nestleder Karl Håkon Sævold (gjenvalg)

Øk.ansvarlig: Lillian Nagel (ny)

Styremedlem: Merete Bjørk (ny)

Styremedlem: Håvard Ravn Ottesen (ikke på valg)

Styremedlem: Trine Wigtil (ikke på valg)

1.vara: Tine Lillemoen Asklund (gjenvalg)

2.vara: Fowsia Finstad (ny)

3.vara: Rikke Danielsen (ny)

4 visninger
Selma og Trine.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

logosymbol_hvit
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page