top of page
Historien KAN endres. 

HISTORIER FRA LIVET!

Her gir vi deg et innblikk i hverdagen til noen av våre medlemmer. Man får et lite innblikk hvordan vår verden fungerer. Både det som er bra, og det som kan bli bedre. 

logosymbol_blå

Om du har en historie du kunne tenkt deg å dele ta gjerne kontakt. 

Videoene forteller viktige historier, del dem gjerne! 

Bli med inn i historiene!

Lese en bok
Boligsituasjonen skaper stor bekymring for mange foreldre, når barn blir voksen. Noen kommuner har gode løsninger, mens andre kommuner ikke har noen planer for ditt barn.

HBF-medlem Lillian forteller at de begynte å tenke på den fremtidige bo-situasjonen allerede da sønnen Sivert (18) var i barnehagen.

Foreldre med meromsorg sliter med å få tiden til å gå opp. Det offentlige systemet har klare mangler.

Vi ser hele tiden historier hvor foreldre må ofre av sin egen tid for å få organisert barnas hverdag. Vi mener at kommunene må opp på hesten, og hjelpe oss å finne gode løsninger på dette. 

Se hvordan dårlige løsninger på skoleskyss påvirker familier som er avhengige av hjelp. 

Det har vært, og er et stadig tilbakevennende problem at skolekjøringsordningen i forskjellige byer ikke fungerer slik den bør. Se en av historien her. 

Alle barn er barn, og alle barn fortjener å ha drømmer. Vi engasjerer oss for at dette fortsatt skal være en realitet for alle barn.

Det er noen år siden vi laget denne kampanjen , men den er fortsatt like aktuell. Lik og Del for å være med oss i kampen for likestilling for barn med nedsatt funksjonsevne.

logosymbol_grønn
bottom of page