top of page

man. 20. mars

|

Norges handikapforbunds lokaler

Arbeidsledertreff NHF og Medvind Assistanse

Hva har kronprinsen og arbeidsledere til felles? Både kronprinsen og arbeidsledere blir kastet inn i rollen. Kronprinsen må bli kronprins i kraft av sin familie. Arbeidsledere må bli arbeidsledere i kraft av sitt assistansebehov. Møt toppleder Cathrine Foss Stene, for inspirasjon i ledelse

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Arbeidsledertreff NHF og Medvind Assistanse
Arbeidsledertreff NHF og Medvind Assistanse

Tid og sted

20. mars 2023, 18:00

Norges handikapforbunds lokaler, Schweigaards gate 12, 0185 Oslo, Norge

Om arrangementet

Åpent for alle arbeidsledere uavhengig av leverandørtilhørighet.

Både kronprinsen og arbeidsledere blir kastet inn i rollen. Kronprinsen må bli kronprins i kraft av sin familie. Arbeidsledere må bli arbeidsledere i kraft av sitt assistansebehov. Det kan være en byrde å bli født inn i eller kastet inn i en rolle, uten å ha noe valg. Vi anerkjenner at det er utfordrende å bli kastet inn i en rolle, uten å ha noe valg. Noen drømmer å bli ledere, mens andre har aldri turt å tenke tanken.

20. mars 2023 inviterer NHF og Medvind Assistanse alle arbeidsledere til et sosialt treff. På treffet vil det være mulig å suge til seg kunnskap.

Vi får nemlig en anerkjent leder – Cathrine Foss Stene – på besøk, som skal dele tips og triks som leder. Cathrine er både leder-, team og organisasjonsutvikler i SKAPr Consulting. Den første halvtimen med faglig påfyll streames digitalt.

Målet med treffet er også å skape en frisone, der det er fullt lov å dele tanker rundt det å være arbeidsleder. Vi stiller med mat, drikke, foredrag og ikke minst – en frisone.

Send e-post til Ida Hauge Dignes for påmelding.

Hvis du har allergener eller andre tilretteleggingsbehov som vi bør være klar over, si gjerne også ifra i påmeldingseposten.

E-post: ihd@medvindassistanse.no

Mobil: 94 26 89 82

Dele dette arrangementet

bottom of page