top of page

lør. 19. aug.

|

Lensvik.

HBF Trøndelag dekker inngang for medlemmer på Trøndersk vikingfestival 2023

Medlemmer som deltar på dette arrangement får dekt inngang (1 dag) av HBF Trøndelag. Gjelder voksne da ledsager og barn/unge under 18 år er gratis.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

19. aug. 2023, 11:00 – 20. aug. 2023, 09:00

Lensvik., Agdenes Vikingpark Leirangr, Berganesveien 61. 7316 Lensvik.

Gjester

Om arrangementet

OM FESTIVALEN:

VIKINGMARKED, VIKINGLEIR OG HISTORISK MARKED

i Agdenes Vikingpark, Leirangr,

Lør. og søn. kl.11-16

INNGANG:

Voksne kr.70 pr.dag.

Ledsager gratis.

Barn/unge under 18 år, gratis.

MØT VIKINGENE

Her vil du møte vikinger, som har slått opp sine telt slik de gjorde for mer enn 1100 år siden. Her har de spennende ting å vise fram, selge og demonstrere.

LEIK OG MORO

Det vil være stemningsfullt med vikinger, oppvisninger, leiker og dyr. Vikingene likte konkurranser, leik og moro. Det vil du møte masse av både for store og små. Barna får lage vikingperler, bli med på runeverksted, eventyrstund og mye mer. Masse leiker og konkurranser for alle aldersgrupper.

Det blir kampoppvisninger, Øksekast, Bueskyting: lær å skyte med langbue (sånn som Einar Tambarskjelve), Norrøn natursti, tevling og mye mer.

HANDELSBODER

Vikingene drev med utstrakt handel, og her vil du møte dyktige håndtverkere, som demonstrerer sitt håndtverk og handelsvarer. Flotte smykke- kopier fra funn, våpen, lær- og skinnprodukter, nålebinding, brikkevev og mye mer.

HISTORISK MARKED

På området er det i tillegg et eget lite marked med dyktige håndtverkere, som ikke er vikinger, men som produserer håndtverk med svært lange tradisjoner.

MAT OG DRIKKE

Som seg hør og blir det laget vikingmat. Du er også velkommen til å bare rusle rundt, nyte duftene, sjølufta, stemningen, senke skuldrene og slappe av med god mat og drikke. Store deler av området er tilgjengelig for rullestolbrukere.

OMVISNING VIKINGGRAVENE

Det er også mulig å bli med på omvisning ved vikinggravene på området, og får høre om områdets mektige posisjon i vikingtid

Ta med godt humør og bli med på en spennende og morsom tidsreise tilbake til vikingtid.

Billetter

  • Voksen

    HBF Trøndelag dekker kostnad for inngang. (Ledersager og barn/under under 18 er gratis.

    kr 0,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page