top of page

tir. 30. jan.

|

Folkeforum - Rådhuset

Inkluderende skole i Bodø?

Har vi en inkluderende opplæring i Bodø. Bli med på åpent møte og få innsikt.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Inkluderende skole i Bodø?
Inkluderende skole i Bodø?

Tid og sted

30. jan. 2024, 18:00 – 20:30

Folkeforum - Rådhuset, Dronningens gate 15, 8006 Bodø, Norge

Gjester

Om arrangementet

Åpent folkemøte om skoletilbudet for barn med ulike funksjonshindringer i Bodø kommune. Har vi en inkluderende skole i kommunen? Hvordan er veien videre?

Målgruppen for møtet er alle som er opptatte av barn med funksjonsnedsettelse, skole og inkludering, dvs. lærere, rektorer, foreldre, spesialpedagoger, byråkrater, politikere, men også vernepleiere, ergoterapeuter, logopeder, fysioterapeuter, og selvsagt alle våre medlemmer.

Vi ønsker å spre kunnskap, løfte skole opp og skape engasjement rundt et svært viktig tema.

Flere nasjonale rapporter påpeker at det pedagogiske systemet for barn med funksjonsnedsettelse er lite funksjonelt og ekskluderende. Vi har fått flere henvendelser som kan tyde på at det er en uheldig utvikling i Bodøs skoler for barn med funksjonsnedsettelse.

Denne trenden må vi snu sammen.

For tiden pågår en debatt om hvordan opplæringstilbudet i Bodø skal være. Hvordan er det med barn og unge med nedsatt funksjonevne. Er det slik at Bodø har en inkluderende opplæring? Møt Statsforvalteren, PP tjenesten og tillitsvalgte til debatt med politisk ledelse. Arrangementet er åpent og opplysende for foreldre, lærere, interesserte og andre som bryr seg om tilbudet i kommunen. 

Arrangementet er et samarrangement mellom Handikappede barns foreldreforening, Norges Handikapforbund og Norsk forbund for utviklingshemmede. 

Arrangementet er todelt, med en fagdel innledningvis med innledere fra Statsforvalteren, Universitetet i Nord og flere, det blir også en del to med debatt og det hele ledes av HBFs nasjonale leder Annette Jensen, som også jobber med prosjekt om opplæring og skole. 

Billetter

  • Gratis billett

    kr 0,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page