top of page

ons. 25. jan.

|

Sportshallen i Oppdal (Oppdal vgs)

Kurs i tilrettelegging i Oppdal

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Kurs i tilrettelegging i Oppdal
Kurs i tilrettelegging i Oppdal

Tid og sted

25. jan. 2023, 09:30 – 12:30

Sportshallen i Oppdal (Oppdal vgs), Skulsvingen 10, 7340 Oppdal, Norge

Om arrangementet

Trøndelag idrettskrets/ Paraidrettssenteret i Trøndelag inviterer til kurs i hvordan tilrettelegge for fysisk aktivitet for barn, ungdom og voksne med funksjonsnedsettelse 25. januar.

Tid: Onsdag 25. januar 2023 kl. 0930-1230.

Sted: Sportshallen i Oppdal (Oppdal vid. skole). Skulsvingen 22, 7340 Oppdal.

For hvem:

  • Alle som er involvert eller ønsker å få mer kunnskap om tilrettelegging av fysisk aktivitet og idrett for barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelse (kroppsøvingslærere, trenere og ledere i idrettslag/allidrett, studenter, andre interesserte).

Kurset har søkelys på:

  • Hva det vil si å ha funksjonsnedsettelse?
  • Å bidra til innsikt i og kunnskap om tilrettelegging av fysisk aktivitet og trening for personer med funksjonsnedsettelser.
  • Utprøving av ulike aktiviteter som med enkle grep (f.eks. type aktivitet, utstyr, tilrettelegging, organisering) kan tilpasses ulike funksjonsnivå

Kursavgift: Kr. 500

Instruktør: Svein Bergem

Bindende påmelding: Innen 15. januar 2023 på e-post: pej@idrettsforbundet.no Eller mobil/sms 9240 2803 (oppgi navn, adresse, fødselsdato, e-post, mobil, stilling og evt. medlem av idrettslag)

Ta med treningsklær, innesko, noe å spise og vannflaske. Spørsmål stilles til Per-Einar Johannessen, rådgiver/ prosjektleder paraidrett i Trøndelag idrettskrets/ Paraidrettssenteret i Trøndelag, mobil 924 02 803, e-post: pej@idrettsforbundet.no

Dele dette arrangementet

bottom of page