top of page

tor. 15. feb.

|

Sentrum

Oslo og Akershus: Rain Man på Christiania teater

Hbf Oslo og Akershus inviterer til teater for store barn, ungdommer og voksne!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Oslo og Akershus: Rain Man på Christiania teater
Oslo og Akershus: Rain Man på Christiania teater

Tid og sted

15. feb. 2024, 19:00 – 21:30

Sentrum, Stortingsgata 16, 0161 Oslo, Norge

Gjester

Om arrangementet

«Rain Man» er en morsom og rørende historie basert på den Oscar-vinnende filmen med Tom Cruise og Dustin Hoffman. I teaterforestillingen møter du Nicolai Cleve Broch og Bjarte Hjelmeland i hovedrollene som brødrene Babbitt.

Rain Man på Christiania Teater | Christiania Teater (christianiateaterscene.no)

Når den selvsentrerte bilselgeren Charlie Babbitt (Nicolai Cleve Broch) mottar nyheten om at hans velstående far har gått bort, ser han muligheten til å arve familieformuen. Gleden blir imidlertid kortvarig når han får vite at faren har testamentert alt til sin hittil ukjente bror Raymond (Bjarte Hjelmeland). Raymond er en person med helt spesielle evner og en forkjærlighet for tall og rutiner, som har vært bortgjemt på en mentalinstitusjon mesteparten av livet. Charlie «låner» Raymond fra institusjonen og setter ut på en reise på tvers av USA, i håp om å lure til seg formuen. I løpet av den strabasiøse turen kommer brødrene stadig nærmere hverandre. Raymond opplever en helt ny verden utenfor institusjonens faste rammer, og Charlie oppdager at Raymond er verdt mer enn han noen gang kunne ha forestilt seg…

«Rain Man» er en hjertevarm historie om to brødre som finner tilbake til hverandre på usedvanlig vis. Historien tar oss med på en sjenerøs tidsreise tilbake til 80-tallet og lærer oss betydningen av ubetinget kjærlighet.

Forestillingen passer ikke for de yngste denne gangen, men treffer forhåpentligvis godt for de eldste barna, ungdommene og voksne. 

Billetter

 • Billett til Rain Man

  Husk å skrive hvilket lokallag dere tilhører (Oslo eller Akershus), samt om den skal kobles opp mot en rullestolbillett.

  kr 0,00
  Utsolgt
 • Rullestol

  Denne billettypen er forbeholdt de som er avhengig av å sitte i egen rullestol under forestillingen. De som bare trenger rullestolen til/fra, men som kan sitte i vanlig sete under forestillingen, bestiller vanlige billetter. Husk å skrive navn på følget som denne billetten skal lenkes sammen med.

  kr 0,00
  Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Dele dette arrangementet

bottom of page