top of page

tor. 15. juni

|

Webinar

Rapportlansering Barnekoordinator webinar

PwC har kartlagt innføringen av barnekoordinator i norske kommuner for Handikappede Barns Foreldreforening. Sammen lanserer de nå rapporten som kan vise god praksis. Bli oppdatert og meld deg på lanseringen.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Rapportlansering Barnekoordinator webinar
Rapportlansering Barnekoordinator webinar

Tid og sted

15. juni 2023, 08:00 – 9:00

Webinar

Om arrangementet

Barnekoordinatorordningen - indikasjoner på beste praksis og tips til hvordan å lykkes Det er to år siden velferdslovgivingen ble endret for å sikre bedre koordinering, og snart ett år siden kommunenes skulle ha tilbud om barnekoordinator på plass. Noen kommuner er kommet godt i gang. Andre er fortsatt i planleggingsfasen. PwC har på vegne av Handikappede Barns Foreldreforening (HBF) kartlagt status for ordningen i dag. Vi ser det er utfordringer som går igjen i mange kommuner, og vi har fokusert på å finne gode, praktiske løsninger som kommunene kan adoptere for å lykkes med å ivareta barnas og familiens behov.

Webinaret passer for deg som er barnekoordinator, jobber i kommunens koordinerende enhet, er en leder i helse- og omsorg med målgruppe under 18 år, eller på annet vis er tilknyttet barnekoordinatortjenesten. Du er også kanskje nysgjerrig på hvordan kommunen kan og bør implementere barnekoordinatorrollen på en måte som lykkes med å hjelpe familiene i praksis.

Dele dette arrangementet

bottom of page