top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Barnekoordinator?

Oppdatert: 14. jun. 2023

Handikappede barns foreldereforening inviterer barnefamilier til å svare på undersøkelse om barnekoordinator i kommunene. Undersøkelsen gjennomføres av PwC og er et av deres samfunnsprosjekt. Vi trenger svar fra flest mulig familier som enten har, eller er i målgruppen for barnekoordinator.


Spørreundersøkelsen inneholder omtrent 30 avkrysningsspørsmål, og er åpen til og med mandag 15. mai.


I samarbeid med Handikappende Barns Foreldreforening (HBF) kartlegger PwC barnekoordinatorordningen i norske kommuner. I den forbindelse er det utarbeidet en spørreundersøkelse for å kartlegge barn/ungdom og deres families opplevelser og erfaring med ordningen. Resultatene fra spørreundersøkelsen skal brukes i en rapport som oppsummerer utfordringene ved ordningen, i tillegg til å inneholde anbefalinger til konkrete tiltak og løsninger. Målet er at funnene og anbefalingene skal hjelpe kommunene med å få barnekoordinatorordningen til å fungere i praksis, og dermed bidra til å bedre livskvaliteten til barn med sammensatte tjenestebehov og deres familier. Data som samles inn i skjemaet blir behandlet av PwC jamfør deres personvernbestemmelser.
70 visninger
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page