top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

En meningsfull jobb

Når hun kommer på jobb blir Eline Ødegaard møtt av en ni-åring som smiler og hyler. Slik viser Daniel at han er glad for å se henne. Og gleden er gjensidig, bekrefter Eline når hun får spørsmål om hva hun liker best ved jobben;det er givende og meningsfullt å være assistent i en barnefamilie.

Siden sommeren 2015 har 24 år gamle Eline jobbet fast som assistent for Daniel en dag i uka og hver tredje helg.

Etter avsluttet lærerskole begynte hun på master i spesialpedagogikk, og ønsket seg jobb ved siden av studiene. Hun hadde egentlig tenkt å arbeide som lærervikar, men så dukket det opp en mer spennende mulighet. – Jeg er fra samme område som Daniel og familien og hadde fulgt med på morens blogg  Kjempen Daniel.»

Jeg hadde lenge tenkt at det kunne vært spennende å være assistent for ham, og ble veldig glad da de lyste ut en ledig stilling akkurat idet jeg kom tilbake etter lærerskolen, sier hun. Det er ikke nødvendig med pedagogisk kompetanse for å bli en god assistent i en barnefamilie, men Eline sier det er en fin kombinasjon. – Jeg opplever ofte at jeg kan bruke ting jeg har med meg fra pedagogikken i hverdagen med Daniel, og at jeg har praktiske erfaringer fra jobben som er nyttig inn i studiene, sier hun.

Du kan lese mer om Eline og hennes jobb som assistant i det siste Alle Barn er Barn


1 visninger
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page