top of page
SOMMER gir halv pris nye medlemmer-2.jpg
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Endelig HBF produkter

En oppmerksomhet til noen som fortjener det litt ekstra? I så fall er det nå mulig å kjøpe HBF produkter. Vi er nå en stolt samarbeidspartner med tshirt.no, som er en VTA bedrift som lager profilartikler. Ikke bare klær, men også oppmerksomheter som kan være en fin gave til de fine folka du setter pris på.


Samarbeidet er naturlig, nettopp på grunn av firmaets opprinnelse. Tshirt.no sysselsetter mennesker som har søkt eller fått innvilget varig uføretrygd i tiltaket varig tilrettelagt arbeid - VTA. Firmaet har også tilbud om arbeidspraksis og teoretisk undervisning for mennesker som trenger å styrke sine muligheter for å komme tilbake til arbeidsmarkedet eller utdanning og er en del av Prima AS, som hvor 60 prosent er eid av Trondheim kommune og resten av Røde Kors. Moderne nettbutikk

Nettbutikken er dynamisk og varene som legges inn er kvalitetssikret av oss i HBF. En kan velge den størrelsen en selv er komfortabel med, både små og store. Vareutvalget vil variere og være tilpasset våre medlemmers behov og ønsker.Tshirt er i stand til å levere små oppdrag til fornuftige priser, noe som er særlig aktuelt for vår forening. Når et lokallag skal ha ny profilbekledning til sine tillitsvalgte, er det gjerne små volum det er snakk om. Nye hettegensere til et lokallagsstyre er ikke mer enn en stor håndfull, og de fleste leverandører av profiltøy har minstevolum på 25 eller mer. Det passer dårlig i en travel meromsorgshverdag, som våre tillitsvalgte har. Da er det enklere å bestille når en trenger, i det antallet en ønsker - til fornuftige priser og med rett kvalitet.

Tar ansvar Vi er åpne for alle, og vi er spesielt glade for å kunne tilby “gaven til den som har alt”: HBF kopper til ulike formål. En av koppene kan gis som overraskelse til den flinke koordinatoren i ansvarsgruppa, eller du kan beholde den selv - som en stille statement til de andre i møtet. Valget er ditt.


Små men store

Blant folkene bak Tshirt.no finner vi Jan Erik Balto og Paul Bardal. De tar godt imot HBF i sin nettløsning og er stolte av hva de har fått til på kort tid. De har mange kunder som velger de som leverandør nettopp på grunnlag av firmaets bakgrunn og hvem de jobber for. Den bakgrunnen gjør at vi i HBF er både stolte og ydmyke i samarbeidet med de.
85 visninger
Selma og Trine.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

logosymbol_hvit
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page