top of page
Uten navn (1080 × 1920 px) (Informasjonsgrafikk) (Presentasjon (169)).png

Innsikt gir STYRKE

VI VIL FEIRE MED DEG: I år er vi 35 år!

I løpet av alle disse årene har Handikappede Barns Foreldreforening vært et treffsted for familier med funksjonshemmede barn. Vi vil markere 35 år gjennom å gi en GAVE til DEG som stiller til valg for å være folkevalgt i kommunene. 
 
For å forstå trengs
KUNNSKAP: Vi i HBF er meromsorgsfamilier som er avhengig av kommunene. Gode tjenester tilpasset våre barn og våre familier er det vi trenger for å ha en god hverdag. Dere som er politikere, bidrar med å diskutere og stille spørsmål om hvordan det er å være avhengig av disse tjenestene i din kommune. 
 
Våre medlemmer ønsker
HVERDAGER som alle andre: Dere kan hjelpe dem til å leve likestilt som andre familier. Det er jo dere som morgendagens politikere som bestemmer.

Vi vil gjerne gi deg en BOK som beskriver vår hverdag godt: Olaug Nilsens «TUNG TIDS TALE» kom ut i 2017. Boka fikk Brageprisen og ble lest av mange, også politikere. Nilsen fikk også Fritt Ords Pris i 2021 for sine bøker om dette temaet. Den krevende hverdagen vi lever med syke barn eller barn med funksjonshindringer, er ikke alltid like godt kjent. Etter å ha lest boka, får du unik innsikt.
 
Vi ser frem til å kunne sende et eksemplar til
DEG

Reserver din gave fra oss til deg, så får du den TILSENDT uten kostnad. 

Vi sender ut boka i puljer.  For å rekke fellesferien, er det utmerket om du melder interesse snarest. 

bottom of page