top of page
SOMMER gir halv pris nye medlemmer-2.jpg
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Gutten fra overalt og ingensteder.


Thoris Supergutt reiser rundt på sparkesykkelen sin. Han reiser land og strand rundt for å finne barn og voksne han kan underholde og glede. Det som er supert med supergutt er at han ønsker supre ting for andre. Han ønsker rett og slett å gjøre gode ting for både andre og seg selv. Han får det ikke alltid helt til, men han tror ikke noe på de som sier de aldri har gjort rampestreker. For det er av feila man lærer. Men Thoris mener det er forskjell på rampestreker også. Det er lov med litt tull og tøys så lenge det ikke skader eller sårer andre. Så han er en ramp som raper på fest, men passer på å være snill med andre.

Tekst: Hege Tegler Foto: Terje Nordahl

Å ha en helt

Motto til supergutten er at å gå på trynet kan være bra – om det kan gjøre andre glad. Dette har Thoris lært av en som heter Charlie Chaplin. For forbildene til Thoris er nemlig Charlie Chaplin og Elvis Presley. Inspirasjonen fra disse to kommer tydelig frem i showene hans, og på HBFcamp var vi vitne til opptil flere hoftevrikk i ekte Elvis-ånd.

Chaplin kunne få folk til å le uten å si noe. Og det syns supergutt er en god egenskap, selv om han snakker mye selv. Drakten til Thoris er inspirert av drakten til Elvis. Og det er all rocken i showet hans også. Fordi det å være sammen med Thoris Supergutt skal være som å være på rockekonsert. Masse musikk, dans og glede.

Les mer Alle Barn er Barn nr 3. 2013

3 visninger
Selma og Trine.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

logosymbol_hvit
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page