top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

HBF AKERSHUS – ET AKTIVT LOKALLAG

Tekst og foto: Elin Langdahl

Hbf Akershus har i løpet av de siste 6 månedene hatt fire større arrangement med god deltakelse.

Vinteraktivitetshelg på Beitostølen


Søndagen slo til med bedre vær, og da kom vi oss lenger opp med stolheisen, og kunne kjøre lengre løyper med mer fart! Arrangementet gav mersmak, og mange ønsket en repetisjon i 2014.

Søskensamling i Sarpsborg


På Quality hotel Sarpsborg har de både badeland og Superland, og vi hadde en fellessesjon hvor vi klatret i klatrevegg, spilte fotball og spilte minigolf m.m., noe som var viktig for den sosiale biten.  Barna og ungdommene koste seg, og syns nok det var deilig at vi foreldre hadde tid til «bare» dem når de ønsket oppmerksomhet.

Tusenfryd-dag


Tur til Kristiansand dyrepark


dyreparken lemurmating

Til tross for STRIREGN hele lørdagen, hadde vi det flott. Noen valgte å dra til badelandet i uværet, og satse på bedre parkvær søndag. Lørdag kveld fikk vi en privat omvisning  i dyreparken, hvor vi bl.a. fikk være med på å mate jerv og ulv, vi kunne holde (eller ta på!) en boaslange, og de tøffe kunne også få holde en tarantella. Andre heldige fikk være med inn til lemurene og gi dem mat. Etter omvisningen var det middag inne på dyreparksområdet, med god middag og dessert.

Søndag opprant med kun skyer, og intet regn, og  flere av oss tok da et nytt besøk i parken, hvor alle dyr som ikke ble sett på lørdag fikk besøk på søndag.  Vi forlot Abrahavn og dyreparken med et smil om munnen  – og mange opplevelser som barna kunne leve på og fortelle om til skolekamerater og venner.

Se flere bilder fra Akershus i Alle Barn er Barn nr. 3 2013

2 visninger0 kommentarer
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page