top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

HBF Camp 2017 – på Storefjell Resort Hotel

Den siste helgen i mai (25.-28. mai) braker det løs igjen, når HBF Camp 2017 åpner dørene for rundt 450 forventningsfulle deltakere fra land og strand og rundt forbi. Det blir den 12. campen i rekken, men i år skjer det en vesentlig endring: VI FLYTTER!!

Rett før HBF Camp 2016 gikk av stabelen fikk vi høre at hotellets ansatte hadde fått permisjonsvarsel, og at Thon Hotel Skeikampen skulle stenge rett etter campen. Etter mange års drift skulle hotellets videre skjebne avgjøres i løpet av høsten 2016, og et sannsynlig scenario var at hotellet skulle rives og at det skulle bygges leiligheter der i stedet. HBF Camp hadde for øvrig de siste årene begynt å vokse ut av fasilitetene på Skeikampen, og det siste året måtte vi ha gjester boende på nabohotellet. Vi tok derfor grep og startet letingen etter et nytt, og bedre egnet, sted å være.

Etter litt sonderinger dro vi på besøk til Storefjell Resort Hotell på Golsfjellet, hvor vi ble tatt veldig godt imot av vertskapet, familien Nibstad. Hotellet har en lang historie og ble bygd i 1930 av Gunhild og Knut Nibstad, og selv om hotellet er betydelig utvidet siden den gang, bærer det fremdeles med seg historien. Hotellet har hele veien vært drevet av familien, og er i dag et kombinert familie- og konferansehotell med et variert tilbud til sine gjester og enorme konferansefasiliteter. Hotellet har masse boltreplass, og har også et mini-badeland, med vannsklie som snor seg gjennom nattklubbarealet.

Storefjell ligger midt mellom Hallingdal og Valdres, kun 2 mil fra Gol, og dermed også midt i hjertet av Sør-Norge med mer gunstig beliggenhet i forhold til våre medlemmer fra vest og sør. Det har vært et tilbakevendende ønske, spesielt fra vestregionen vår, å se på en alternativ plassering av arrangementet, som gjør det enklere for medlemmer vestfra å delta. Dette var derfor et viktig moment for oss da vi startet jakten på et nytt tilholdssted. Golsfjellet er også sentralt plassert i forhold til hele Østlandet, men blir dessverre noe lengre å reise for våre venner fra Trøndelag.

Men innholdet på HBF Camp blir ikke veldig mye forandret, selv om vi flytter til nytt sted. Riktignok blir det satt av litt tid til å nyte fasilitetene til Storefjell Resort Hotell, men vi har straks agendaen klar med et fullspekket program fylt med futt, fart og moro for både liten og stor. Nytt i år er også at vi har plass og mulighet til å lage en mini-messe med leverandører av ulike typer hjelpemidler som er relevante for barn. Og vi har nå rundt ti leverandører som blir med som stolte samarbeidspartnere på HBF Camp. Og vi har fått oss en hovedsamarbeidspartner – Prima Assistanse, som vi presenterer nærmere for dere i egen artikkel i denne utgaven.

Av underholdning får vi blant annet besøk av Trylle-Mette, Energishow med Hans-Christian Johnson, Molly&partner og Skrimmel Skrammel. Og vi skal selvsagt ha Energikamp på lørdagen, hvor Truls Pedersen kommer og loser oss gjennom konkurransen på sin særdeles flotte og sprudlende måte. Det blir også som vanlig et kjempestort lotteri, med flotte premier fra ulike bidragsytere, og med loddtrekning som er så lang og med så mye premier at det tar halve søndagen…

Så vi håper dere allerede har holdt av siste helg i mai – i år er dette også langhelg, slik at dere slipper å be ungene fri fra skolen for å delta.

For påmelding, bruk denne lenken: Påmelding HBF Camp

Vi sees på Storefjell i mai!

4 visninger
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page