top of page
SOMMER gir halv pris nye medlemmer-2.jpg
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Hva er en avlaster?

Seline er storesøstera til Angelika (17, snart 18). Begge er superpopulære på TikTok og viser frem livet som er annerledes (men likevel normalt). De to har nå over 200 tusen følgere. Få med deg Seline fortelle om pårørendestøtte.

Seline og Angelika har samarbeidet om å lage innhold lenge. De viser hverdagsglimt fra livet med funksjonshindring i det daglige. For oss helt vanlig, men for folk flest helt uvanlig. Hverdagsglimt I og med at Angelika snart blir 18 år, betyr det stor endring i livet hennes. Siden hun var fire år til i dag har hun hatt en helg i måneden hos en avlaster familie. Seline er litt bekymret for hva som skjer når søstera blir 18, fordi da blir ting litt annerledes. Vil avlastningen foregå som før, eller hva skjer?

Forhåpentligvis vil kommunen finne løsninger som fortsetter det som fungerer bra for Angelika. Seline forteller også om andre former for pårørendestøtte - BPA og SFO for snart voksne elever i videregående skole. Det viktige er at hun viser at det ikke er en tjeneste som passer for alle. Viktig med tilrettelagte tilbud

Det som funker for Angelika er bra, og gir inspirasjon for andre til å finne løsninger. Mens kommunene lett tenker byråkratisk ut i fra skjema, lover og regelverk, viser hverdagsglimtene menneskene. Livet i alle fasetter, og at det ikke er en løsning som passer for alle. Følg Selina og Angelika Du finner de begge på TikTok og andre sosiale media. Denne helga skal de på leir på Hurdal og gjennomfører vlogging derfra. Følg med og ta del i livet, det helt normale og helt ekstraordinære.

262 visninger
Selma og Trine.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

logosymbol_hvit
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page