top of page
Image by Federico Respini
LEGG inn din VELKOMSTHILSEN her!

For å endre bakgrunnsbildet : 

  • Trykk på bildet

  • Velg endre stripens bakgrunn

  • Velg farge/bilde/video

Slett deretter denne boksen! (Høyreklikk og velg slett)

DETTE ER MALEN PÅ OVERSKRIFT! (Overskrift 3)

Og dette er malen på ingressen. Om dere bruker denne så beholder vi samme stil gjennom hele siden og bygger merkevaren HBF på en effektiv måte. (Avsnitt 1)

Så er vi over på brødteksten. Denne brukes da til tekst generelt. Og bør være gjennomgående lik. Avenir Light brukes som font, og er snill for øyene. (Avsnitt 3)

Velg tekstblokken og velg "rediger tekst" for å endre innholdet.

Om man ønsker å legge inn en link så gjør man dette enkelt ved å velge "lenken" i menyen. Jeg har da valgt å legge disse i understreket tekst med den miderste oransje fargen. 

Slik vil da en linket setning se ut. Man velger enkelt hva man vil lenke til i menyen. 

Knappen under kan man trykke på og endre slik man vil. Det smarteste er å bruke denne, slik at den blir lik andre knapper som finnes på siden. Trenger du ikke en knapp kan den slettes.

Image by Joe Caione

For å endre bakgrunnsbildet : 

  • Trykk på bildet

  • Velg endre kolonnebakgrunn

  • Velg farge/bilde/video

Slett deretter denne boksen! (Høyreklikk og velg slett)

SEKSJONER

HBFs nettside er bygd opp i programvaren Wix, og er bygd opp av seksjoner. 

Du  kan legge til seksjoner ved å bruke menyen til venstre. Denne er oversiktlig, og relativt enkel å bruke etter hvert som du har brukt den litt. 

Vi er tilgjengelige for hjelp om dette trengs. 

Du kan også slette seksjoner om du ikke trenger dem, kopiere hele seksjoner, og flytte de opp og ned ved å bruke den lille menylinjen til høyre. Trykk på de tre prikkene for å få frem flere valg. 

DESIGN

Det er viktig at vi prøve å holde designet konsekvent for å bygge opp HBF som brand. Denne nettsiden er steg en i revitaliseringen av foreningen, og det er derfor en fordel at vi starter på riktig fot. 

Da er denne malen fin å bruke. Om dere ønsker andre oppsett så kan vi raskt ordne dette for dere, og vil effektivisere fremdriften for alle. 

Under her ligger logoen som et bilde(PNG), og kan plasseres der du liker det. Ønsker du flere av de kan du kopiere den, og legge den der du ønsker. 

 

Artboard 1.png

MOBILVERSJONEN

En ting er webdesign, en annen ting er mobilversjonen. Denne finner du oppe til venstre der du ser en pc-skjerm og en telefon. Trykk på denne og du kommer til mobilversjonen. 

Mobilversjonen tar tekst og elementer fra web-versjonen, og man kan ikke redigere dette inne i mobilversjonen, men man kan skjule elementer.

Vi har her lagt inn formateringer på tekst slik den skal være, men vi kan også her være behjelpelige, da denne ikke er like intuitiv som web-versjonen. 

bottom of page