top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Medlemstilbud UngSOR 2024

20. mars går den digitale konferansen UngSOR av stabelen. Denne er spekket med godt innhold. Vi i HBF er superstolte av å kunne tilby våre medlemmer ekstremt billig tilgang. Ordinær pris er 900,- for digital deltagelse, medlemmer hos oss får tilgang for 200,- under fjerdedelen.


Stifelsen SOR har lang erfaring med å arrangere fagkonferanser til kommuner, bistandsapparat og organisasjoner. SOR konferansen er blitt en nasjonal standard og stedet hvor alle med litt respekt for fag befinner seg om de er ansatt i tjenesteområdet for personer med utvilklingshemming. UngSOR er et relativt nytt konsept, hvor hovedfokuset er på barn og unge, som åpenbart er i vår målgruppe. Årets konferanse er spekket med godt innhold og en får mer enn bare digital tilgang, alle som tar del i konferansen får digital tilgang frem til 1. mai og kan se innledninger og live materiell ubegrenset. Viktige HBF tema

I programmet finner en saker som HBF har jobbet med over tid, blant annet barnekoordinator - hvor de som har laget rapporten www.hbf.no/barnekoordinator presenterer sammen med NTNU professor Jan Tøssebro. Hva skjer nå når rettigheten er lovfestet og hva kan vi fortvente oss videre?


Videre er det innhold om funn i nasjonalt tilsyn barne- og avlastningsboliger, hvor Barneombudet har aktivt gått ut og støttet HBF i viktig sak. Dette er viktig og spennende for alle våre medlemmer som er brukere av avlastning.


Leder av Stiftelsen SOR, Cato B Ellingsen vil også snakke om pårørendesamarbeid, som er avgjørende for å få gode tjenester til vår gruppe. Vi kan garantere at dette er nyttig for alle som ønsker innsikt og forståelse i tematikken Ofte, som pårørende selv, kan det være godt å få kunnskap om hva tjenesteapparatet tenker. Og hva er det med foreldres opplevelser av konflikt med hjelpeapparatet?


En av de som har skrevet mye om det å være pårørende er ingen ringere enn Olaug Nilsen, som også er innleder i årets UngSOR. Programmet har også fokus på søsken- og besteforeldre, som HBF har lang tradisjon for å jobbe for. Her finner en godt innhold som en ikke kan gå glipp av. Det fulle programmet er å finne på SOR egne konferansesider.


Billig for våre medlemmer

Våre våre medlemmer får tilgang til sterkt rabattert tilgang, men fullverdig produkt. Tilbudet er ekslusivt for våre medlemmer. Vi tilbyr enkeltbillettene til 200,- stk - og en tar ut billett gjennom vår nettside (betaling via kredittkort) ved å bestille under.


Er du ennå ikke medlem, fortvil ikke. Det er ikke for sent, du kan melde deg inn (hovedmedlemskap koster kr 350,-) Du vil likevel få tilgang til UngSOR til sterkt redusert pris. I tillegg får du medlemskap i en organisasjon som har jobbet interessepolitisk for våre barn i nå snart 36 år. Velkommen skal du være.194 visninger
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page