top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Mye aktivitet og engasjement i HBF

Lokallagslederne og hovedstyret var helgen 27- 29 oktober samlet på Soria Moria i Oslo for å feire at HBF er 35 år og jobbe videre med å bygge organisasjonen vår.
På smalingen var det mye erfaringsutveksling og veldig god stemning. Mange har vært engasjert i HBF i mange år, mens andre hadde sitt aller føreste møte med HBF. Trine Eidem er helt ny tillitsvalgt og er i gang med å starte opp igjen lokallaget vårt på Innlandet. - Det har vært veldig hyggelig og lærerik. Vi trengs på Innlandet. så det blir spennende å komme i gang med å få i gang aktiviteter for familier i vår region.


På lørdagens festmiddag ble det markert at HBF er 35 år i år. Både Magnhild Sørbotten, nestleder i NHF og tidligere leder i HBF Elin J. Langdahl deltok og hilsen med fine ord og oppfordring til å fortsette det gode arbeidet.


-Det har vært ett enormt engasjement, sier leder Annette Jenssen. Vi har veldig menge dyktige og engasjerte tillitsvalgte over hele landet, det gleder hjertet mitt.


75 visninger
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page