top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Nytt styre i HBF

Annette Jensen er leder, med ny nestleder - Monica Tangen, fra Bodø. Det nye styret ble valgt under årsmøtehelga på Hurdalsjøen hotell. Valget av styret gjennomføres av tillitsvalgte fra hele landet.

Fra venstre, Øystein Voll, Rikke Danielsen, Monica Tangen (nestleder), Elizabeth Vatle Helgesen Chigwida, Annette Jensen (leder), Håvard Ravn Ottesen, Trine Rolid Eidem, Lillian Nagel. Hedi Waler (ikke tilstede på bilde)

Det nye styret består av Annette Jensen (Agder), Monica Tangen (Nord), Lillian Nage (Buskerud/Vestfold), Håvard Ravn Ottesen (Trøndelag), Heidi Waler (Akershus) og Trine Rolid Eidem (Innlandet) med følgende varar Rikke Danielsen (Oslo), Elizabeth Vatle Helgesen Chigwida (Hordaland) og Øystein Voll (Rogaland).


Dette er et sterkt styre med bred kompetanse. HBF er en aktiv organisasjon med aktive medlemmer. Styret takket også av Karl Haakon Sævold og Trine Wigitl etter solid innsats over år. Selv om de trer til sides, har de fremdeles aktive roller i brukeroganisasjoner og verv. Karl Haakon er i dag lokallagsleder av Norges Handikapforbund Oslo, Styreleder i Stiftelsen SOR for å nevne noe. Trine sitter også med solide verv, som også inkluderer leder av brukerråd for St.Olavs Hospital.


Vi erfarer at tillitsvalgte i HBF er etterspurt kompetanse og i beretningen for fjoråret er det mye aktivitet og samarbeid med andre. HBF er opptatt av å samhandle og finne gode løsninger sammen. Ingenting er umulig, det tar bare litt lengre tid. HBF har lang historie og kan vise til mange gode saker for våre familier.


Annette Jensen fortsetter som leder og ny nestleder Monica Tangen har samarbeidet godt i styret i forrige periode. Begge har ulik erfaring - både som foreldre og politisk. Begge er opptatt av at HBF er et treffsted hvor alle skal være velkommen og bruke sin kompetanse. Styret setter retningen og utrolig mange frivillige gjør en forbilledlig innsats for våre medlemmer.


Neste store arrangement er HBF Camp, som samler flere hundre deltagere fra hele landet på Storefjell i begynnelsen av mai. I tillegg foregår det veldig mye bra likepersonsaktivitet i lokallagene, fra de små til de større arrangementene.


Det nye styret ser frem til å jobbe sammen i ny periode til beste for medlemmene våre. Nye aktiviteter og prosjekter er på trappene og vil publiseres på HBFs nettsider www.hbf.no fortløpende.


Annette Jensen - annette@hbf.no

Monica Tangen - monica@hbf.no


211 visninger
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page