top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Sigrid – et sjeldent barn.


Vi er relativt nye i gamet så har ikke fått gleden av å møte så mange av dere enda, men jeg håper vi får gjort noe med det i årene som kommer. Jeg heter Kjersti og er mamma til verdens nydeligste lille jente som nettopp har blitt fire år. Hun heter Sigrid Marie. Jeg er også så heldig å være mamma til verdens nydeligste lille gutt. Han heter William og er 2,5 år. Sammen med mannen min, Thorleif, bor vi på en gård i Nordre Frogn. Vi driver og lever bare av landbruket. Vi produserer poteter, kålrot, hodekål og korn. Vi har også noen hester og noen høner og planer om å starte med noen sauer i løpet av året.

Våres historie startet kl 23:15 den 28. desember 2010 på fødestua på Ullevål. Etter det jeg husker som veldig mange timer med smerter kom Sigrid til verden. Hun ble båret rett ut på gangen siden hun pustet dårlig. Tilstanden hennes forbedret seg raskt, men hun kom ikke inn til oss igjen. Hun ble lagt inn på intensiven for det var noe rart med bena hennes fikk vi høre. Da det omsider kom en lege som kunne fortelle oss litt mer fikk vi høre at Sigrid var blitt født med begge knærne ute av ledd. De kunne ikke si noe om hvorfor eller hvordan dette skjedde, men de hadde bendt dem tilbake på plass og gipset begge bena. Tre dager lå hun på intensiven og ble undersøkt og sjekket for alt som var. Legen mente det måtte være et syndrom siden det var begge bena det var noe galt med, men de fant ikke noe om liknende tilfeller noe sted.

Les mer i Alle Barn er Barn 1/15

1 visninger
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page