top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Spleis for Hannah

HBF medlemmet Camilla Hvidsten Lilleholt engasjerer seg sterkt for Hannahs sak og har startet en spleis for å bidra. Målet er at Hannah skal slippe utgifter knyttet til rettsaken og bidra til anke av saken hennes.

Iniativtager til spleisen Camilla Hvidsten Lilleholt er selv mamma til et alvorlig handikappet barn som etterhvert har behov for BPA

Personlig engasjement Hun kjenner hverken Hannah eller familien fra før og ble kjent med saken gjennom media. For henne er saken relevant for meg, da hun selv har et alvorlig handikappet barn. Hun vil på sikt komne til å behøve BPA. Saken er med å skapee presedens ifb fremtidig kommunal saksbehandling og fylkesmannens klagehåndtering.

I og med at de bor i samme, bestemte Lilleholt seg derfor for å følge begge dagene i retten. Hun utdyper: – Dette for å lære hvordan systemet fungerer. Kunnskap er vår største makt når vi må orientere oss i tjenesteapparatet. I tillegg ønsket jeg å vise støtte til Hannah sin sak. Jeg ble veldig opprørt av å følge saken. Jeg satt og tenkte på hvordan jeg kunne gi saken og familien praktisk støtte. Det er jo ofte det vi behøver aller mest. Sympatierklæringer er vel og bra, men vi trenger aller mest håndfast hjelp. Da tenkte jeg at det å starte en Spleis kunne jeg få til

Populær Tiltaket ligger ute på folkefinansieringstjenesten spleis.no og er en av de mest populære spleisene for tiden. Saken til Hannah engasjerer og beveger. Direkte tilgang til spleisen finner du under.

Bidrar til dekning av saksomkostninger Lilleholt har gjennom rettssaken vært i kontakt med familien og blitt kjent med de på grunn av engasjementet sitt. Pengene går til saksomkostninger. Det vil jo i praksis si til advokatutgifter. Hun tenker at Hannah er en veldig god ambassadør for unge med funksjonshemming. Hun har en naturlig evne til å beholde ro og verdighet når hun må argumentere for følsomme og ubehagelige spørsmål.

Lilleholt uttaler: – Jeg tror denne saken kan bli veldig viktig i mange år fremover både for Hannah, men også andre i hennes situasjon.

2 visninger
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page