top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Truls klemmer til


Truls og gutt

Truls sier at han opplevde at samholdet og kulturen i lagene på campen har vært preget av at alle skal med. Ingen fokus på begrensninger eller tidspress, men ren glede. «Veldig givende å se på. Det kommer tydelig frem både glede, ergelse og skuffelse. Det hadde egentlig vært moro å hatt på tv», smiler han.

Tekst: Hege Tegler Foto: Terje Nordahl

Oppfordrer flere til å søke

Det har aldri vært med barn med funksjonsnedsettelser i Energikampen på NRK. Det er det mange grunner  til tror Truls. «Vi har prøvd, men så ærlig må man kunne være at det vil bli vanskelig å tilpasse slik at det blir likt for alle lag. Programmet har fokusert på at det skal oppleves rettferdig for deltagerne og de som sitter å ser på», forteller den kjente programlederen. «Men vi i NRK ønsker jo også å gjenspeile mangfoldet i  samfunnet på alle måter. Kjønn, fysikk, etnisk bakgrunn osv. Men det er klart at når noe er kjent så blir det også vanskeligere å tørre og prøve. Kanskje det er lettere å se begrensningene enn mulighetene?», undrer han seg.

Les mer i Alle Barn er Barn nr 3. 2013

1 visninger0 kommentarer
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page