top of page
SOMMER gir halv pris nye medlemmer-2.jpg
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Truls klemmer til


«Jeg har jo lang erfaring med Energikampen på NRK», forteller Truls. Den blide og sympatiske programlederen forteller ivrig om hvordan innspillingen foregår. «Vi spiller inn på fjellheimen i snø, sol og ruskevær. Og det er jo et stort apparat rundt med kameramenn, lyd og lys. Det skal stemme med tid, og det gjøres intervjuer i forkant og i etterkant. Man tenker mye på at det skal bli et ferdig program til slutt og kan ikke glede seg like mye over øyeblikkene», forteller han videre. «Og det er nettopp det som har vært så kult her på HBFs energikamp.  Det har vært gøy å se både hvor morsomt ungene har det, hvor fokuserte de er og at alle bare kan nyte øyeblikket.»

Truls sier at han opplevde at samholdet og kulturen i lagene på campen har vært preget av at alle skal med. Ingen fokus på begrensninger eller tidspress, men ren glede. «Veldig givende å se på. Det kommer tydelig frem både glede, ergelse og skuffelse. Det hadde egentlig vært moro å hatt på tv», smiler han.

Tekst: Hege Tegler Foto: Terje Nordahl

Oppfordrer flere til å søke

Det har aldri vært med barn med funksjonsnedsettelser i Energikampen på NRK. Det er det mange grunner  til tror Truls. «Vi har prøvd, men så ærlig må man kunne være at det vil bli vanskelig å tilpasse slik at det blir likt for alle lag. Programmet har fokusert på at det skal oppleves rettferdig for deltagerne og de som sitter å ser på», forteller den kjente programlederen. «Men vi i NRK ønsker jo også å gjenspeile mangfoldet i  samfunnet på alle måter. Kjønn, fysikk, etnisk bakgrunn osv. Men det er klart at når noe er kjent så blir det også vanskeligere å tørre og prøve. Kanskje det er lettere å se begrensningene enn mulighetene?», undrer han seg.

Les mer i Alle Barn er Barn nr 3. 2013

5 visninger
Selma og Trine.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

logosymbol_hvit
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page