top of page
Annette Jensen
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Alle barn er barn

Du har nå fått en oppfordring: Bruk emneknaggen aktivt i alle sosiale media. Del din og andres historie. Skal barn og unge få lov til å kunne delta på lik linje, uavhengig av synskorreksjon må politikere skjønne konsekvensene av sine vedtak.

Vi er et stykke på veg, men trenger ditt bidrag. Det betyr fra i dag og frem til mot juletider, hvor Stortinget skal fatte endelig vedtak. Din innsats avgjør barnas fremtid.

Bilder og historier av barn som leker, barn som er på skole, på fotballbanen eller i grunn alle steder hvor barn, unge og briller finnes. Det sammen med #labarnse – på Instagram / Facebook / Twitter.

Forslaget som er fremmet betyr at mange familier ikke vil ha råd til å koste briller til barna. Det taper vi som samfunn på. Unge som sliter med skole og konsentrasjon, barn som opplever utenforskap og barn som risikerer å miste synet. Samfunnskostnadene er langt større enn “innsparing” i budsjettforslaget.

Derfor: #labarnse

53 visninger
Wheelchair on the Beach_edited.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

Logopakke-12_edited.png
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page