top of page
SOMMER gir halv pris nye medlemmer-2.jpg
"Vi i HBF er opptatt av å ta vare på våre medlemmer, og har tatt på oss jobben å være tydelig stemme for meromsorgsfamilier. Vi trenger deg, og du trenger felleskapet vi tilbyr"

Annette Jensen, Leder HBF

Halv pris, fullverdig medlem

Årets sommergave til deg som ikke ennå er medlem. I det halve året er gått, er det halv pris for nye medlemmer. Å være medlem i HBF betyr at du støtter opp i viktig arbeid for meromsorgsfamilier. En bonus er at du i tillegg tar del i det store fellesskapet som er Norges Handikapforbund. Alt det for 175 kr,-

Handikappede barns foreldreforening er en diagnoseuavhenig landsforening og har lokallag over hele landet, som i over en mannsalder har jobbet utrettelig både interessepolitisk og lokalt med likepersonsarbeid. Vår innsats har gjort at familier har tjent inn medlemskontingenten flere ganger.


Vi trenger også flere medlemmer, da det hvert år tilkommer nye familier hvor meromsorgen er stor.. Meromsorg, et uttrykk som ble lansert av HBF samtidig som saksbehandlere definerte normalomsorgen. Som om det er forskjell på barn. Annerledesheten er forbausende normal for den det gjelder, men i møtet med samfunnet kan det være strevsomt. Vår jobb er å bidra til at strevsomheten blir mindre. Våre barn har drømmer, som andre barn. Vår oppgave er å fremme barnas drømmer og realisere der det er mulig. Et samfunn hvor vi slipper å slå hverandre i hodet med lovparagrafer, uendelige møte- og søknadsregimer og i stedet finne løsninger sammen.


Som medlem i HBF får du tilgang til et nettverk og ressurser med over 35 års erfaring i meromsorg. Du blir også medlem i Norges Handikapforbud og vil dermed få både vårt medlemsmagasin Alle Barn er Barn og Handikapnytt i posten.


Som nytt medlem får du halv pris og fullverdig medlemskap ut 2024. Prisen ut året er snaue Velkommen skal du være med på laget.Saker hvor HBF har vært drivkraft og som har hatt stor betydning for våre familier:HBF Camp / likepersonsarbeid

Vi arrangerer årlig Norges største likepersonstreff gjennom HBF Camp, hvor familier fra hele landet møtes. I tillegg arrangerer lokallagene egne treff hvor skulderhøyden er lav og døren vid, hvor en knytter bånd på tvers. Noen mener til og med at vennskapene de får gjennom HBF er sterkere, fordi de møter andre i tilsvarende situasjon.

Gratis SFO 5-7. trinn

Tilgjenglige uteområder

Modernisering ledsagerbevis

Skifterom (Changing Places)

Skoleskyss

Døgnklokke / Normalomsorg72 visninger
Selma og Trine.jpg

SØKER DU ETTER NOEN DU KAN LENE DEG PÅ?

logosymbol_hvit
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av viktige saker!

Takk for din påmelding!

Artboard 1.png

Ring Oss

(+47) 24 10 24 00

Send E-post

Besøk Oss

bottom of page